Вітаю Вас на своєму блозі! Запрошую до співпраці та обміну досвідом!!!

середу, 17 червня 2015 р.

Дорогі мої випускники!


 Дев'ять  років тому назад ви заявили про себе як про мешканців, що прийшли у школу з серйозними намірами. Із зацікавленням і страхом  заходили в клас. З великою увагою стежили за кожним порухом учителя, щоб все запам’ятати, а коли приходили додому, то з повагою і любов’ю говорили батькам про ваших перших наставниць.
Та минуло чотири роки - і ви перейшли до старшої школи, яка зустріла вас рівнянням з багатьма невідомими, котрі з наполегливістю та завзятістю розв’язували. З тих пір дев'ять разів схилялися до шкільного порогу різнокольорові айстри, прошуміло над школою дев'ять зимових хуртовин. За час навчання у школі вчителі стали для вас рідними, навіть ті , які працювали з вами семестр, рік…- не важливо скільки – вони залишили  слід  у ваших серцях.
Сьогодні перед вами розгорнулися двері у великий світ з масою можливостей. У стінах рідної школи ви отримали безцінний капітал знань і досвід, який обов'язково допоможе вам вибрати правильну дорогу в житті!
Кожен з вас - це унікальна, неповторна особистість. Кожен з вас  здатний відстояти свою думку і витримати будь-які випробування для досягнення успіху. Будьте гідними поваги людьми і радуйте нас і батьків своїми досягненнями! 
Шкільна пора назавжди залишиться у вашій пам'яті. Нехай дружба, яка зав'язалася в ці роки, стає тільки міцнішою, а поради шкільних наставників не забуваються.
Згадкою про школу та всі наші пригоди хай буде для вас цей подарунок!

Немає коментарів:

Дописати коментар