Вітаю Вас на своєму блозі! Запрошую до співпраці та обміну досвідом!!!

четвер, 10 серпня 2017 р.

"Медичне золото". Що це таке?

У магазинах прикрас нерідко можна зустріти вироби, вироблені з медичного золота. Ювелірної проби на таких сережках і кільцях ви не знайдете. При цьому продавець обов'язково запевнить вас в унікальних властивостях металу. Що з рекламних обіцянок - правда, й з чого насправді роблять медичне золото? 

Вироби, виконані з медичного золота, відрізняються привабливим зовнішнім виглядом і низькою вартістю. Візуально вони нагадують ювелірний метал високої проби - 750-ї. Продавці таких прикрас гарантують їх довговічність. Поспішаємо вас розчарувати: офіційно такого терміна, як «медичне золото», не існує ні в ювелірній справі, ні в медицині. Це скоріше розкручений товарний бренд. Деякі продавці навіть стверджують, що вироби виконані з чистого золота вищої 999-ї проби. Подібним заявам вірити не варто. Цей ювелірний метал у чистому вигляді не застосовується, так як є занадто м'яким. Не варто забувати і про те, що чисте золото має дуже високу ціну. У виготовленні елітних прикрас використовуються різноманітні сплави, в яких домішки надають готовим виробам необхідну міцність і довговічність. У так званому медичному золоті зазвичай справжнього золота як такого немає в принципі.
З чого ж насправді зроблено «золото», зване медичним? Найчастіше це сплави, до складу яких входять наступні компоненти: титан, латунь або мідь. Існує кілька сучасних технологій виробництва такої біжутерії.  Нерідко для покриття виробів використовується нітрид титану. Це речовина, візуально дуже схожий на золото. Воно застосовується в архітектурі і дизайні інтер'єрів для створення ефекту позолоти. За умови правильного поєднання і співвідношення вихідних компонентів готові вироби Медичне золото коштує зовсім недорого і при цьому виглядає дуже привабливо. Метал має блиском, порівняно з тим, яким володіють вироби вищої ювелірної проби. Найчастіше для виготовлення біжутерії застосовується жовтуватий сплав. При бажанні у продажу нескладно знайти і «біле золото» - прикраси з покриттям «під срібло». Біжутерія з медичних сплавів відрізняється довговічністю і міцністю. При правильному догляді вироби з цих матеріалів зберігають свої початкові властивості протягом довгих років. Якісний медичний сплав «під золото» є гіпоалергенним. Носити таку біжутерію можуть навіть люди з алергією на звичайні метали. Варто зауважити, що свою назву медичне золото отримало завдяки широкому застосуванню в виготовленні лікарських інструментів та обладнання. Також з нього виготовляють стоматологічні протези та різноманітні аксесуари.відрізняються високою якістю і довговічністю.
По мірі забруднення біжутерію з медичних сплавів слід промивати в мильному розчині. Для додання блиску відразу після миття наполіруйте поверхню виробу м'якою тканиною. Якщо ви хочете, щоб ваші прикраси як можна довше радували око, зберігайте їх у сухому місці. Намагайтеся рідше мочити вироби з медичного золота, в іншому випадку вони досить швидко втратять свій привабливий зовнішній вигляд. Обов'язково знімайте їх перед прийняттям душу або ванни, купання у відкритих водоймах і басейнах. Кільця бажано також не носити постійно. Знімайте їх з пальців, коли плануєте зайнятися домашніми справами. Іноді недобросовісні підприємці продають під виглядом медичного золота вироби, виготовлені з менш якісних сплавів. Якісний сплав повинен мати однорідний відтінок і благородний блиск. Якщо у вас виникають сумніви, при купівлі попросіть продавця показати сертифікат продукції. Пам'ятайте про те, що такі визначення, як «медична сталь» або «хірургічний сплав» зазвичай позначають матеріал, відомий як медичне золото.

1 коментар:

  1. позикова компанія, яка надає мені позику в розмірі 5 000 000,00 доларів США. Коли інші позичкові інвестори нехтують моєю пропозицією, але пан Бенджамін Лі надав мені позику на успіх. вони надають рішення щодо фінансування компаніям та приватним особам, які шукають доступу до фондів ринків капіталу, вони можуть допомогти вам фінансувати ваш проект або розширити свій бізнес .. Надіслати електронною поштою Контакт :::: Також 247officedept@gmail.com або Напишіть на WhatsApp Номер на + 1- ( 989-394-3740)

    ВідповістиВидалити