Вітаю Вас на своєму блозі! Запрошую до співпраці та обміну досвідом!!!

неділю, 27 березня 2016 р.

Програми ЗНО з хімії на 2016 та 2017 роки!

Цього року завчасно опублікована  нова програма з хімії  ЗНО-2017. 
Тому є час для якісної підготовки. Якщо потрібна на цей - 2016 рік, то також можна познайомитись: програма, характеристика та деякі рекомендації...


ЗНО з хімії: хімічимо разом



zno-himiyaБагато чи мало, але минулого року – 2015 – майже 40 000 абітурієнтів складали зовнішнє тестування з хімії. Очевидно, цей предмет користується популярністю, тому що його потрібно знати майбутнім медикам, фармацевтам, вчителям та біологам. Предмет серйозний та заплутаний, однак, якщо ним цікавитись без примусу, а з власної волі – тоді все під силу.

Що нового чи старого в тестуванні?

ЗНО з хімії 2016 особливо не змінюється, тому сміливо можна використовувати минулорічні приклади для тренування та гарного знайомства зі структурою повних тестів.
Нагадаємо, що зовнішнє оцінювання – це тести, які мають свої «сильні» та «слабкі» місця. Це не іспит з екзаменатором, де грає роль особиста приязнь/неприязнь чи настрій. До тестів навіть легше готуватись, бо якраз ці фактори не впливають на результат. Тести мають свою структуру, типові питання, пастки і підказки. Тренування саме на повних чи неповних тестах – це вже половина успіху.

Що ж таке ЗНО з хімії 2016?

Це 54 тестових завдання, які потрібно ВСІ виконати за 150 хвилин. Зробивши це максимально успішно, ти отримаєш 86 тестових балів, які переведуться у 200-бальну рейтингову шкалу. А також варто пам'ятати про пороговий бал, який на ЗНО 2015 з хімії зупинився на позначці 18 тестових балів.
Видів завдань є декілька. Детально з ними та критеріями їх оцінювання можна ознайомитись у характеристиці тестування. Коротко нагадаємо, що є: завдання з вибором однієї правильної відповіді; завдання на встановлення відповідності; завдання на встановлення правильної послідовності та завдання відкритої форми з короткою відповіддю.
Крім характеристики на самому старті знайомства з тестами треба ще й з програмою ознайомитись. Без неї ніяк, адже там – все, що треба вивчити чи повторити, чи просто прочитати і впевнено сказати: «Я ж це знаю!»

Готуємось до ЗНО з хімії, тобто хімічимо

Давайте ще й онлайн. Насправді це дуже зручно і ефективно. Онлайн підготовка до ЗНО показує себе з найкращого боку, оскільки те, що раніше потрібно було десь в когось шукати, зараз практично у вільному доступі та безкоштовно. Навіть, якщо мова йде про самостійну підготовку.
Можна виділити декілька етапів підготовки:
  1. Уважно вивчаєш програму, характеристику, критерії оцінювання ЗНО з хімії
  2. Проходиш повний тест, визначаєш проблемні теми і свої «слабинки», наприклад, встигаєш – не встигаєш. Ми маємо такі тести, декілька секунд реєстрації і відкривається доступ не лише до них, а й до нашого форуму. Там можеш дошукати те, що не вдається знайти, та навіть розв’язувати задачі чи складні завдання.
  3. Ліквідовуєш прогалини, знову проходиш тести.
  4. В проміжках – читаєш історії «бувалих» ЗНОшників, поради, секрети ЗНО. Для цього в нас цілий розділ з хімії, та ще декілька загальних.
  5. Перед ЗНО – повторюєш конспекти, таблиці, формули, схеми. Проходиш ще n-у кількість тестів. Коротко кажучи, налаштовуєшся на успіх.
Якщо вірити тим, хто вже пройшов ЗНО з хімії (а їм варто і треба вірити!), то тестування – це лише приємна прогулянка, порівняно з тим, що чекає тебе в університеті. Тому хвилювання тут великого не повинно бути, зате підготовка серйозною – обов’язково.
Користуйтесь на здоров'я високі бали! Успіхів!

Немає коментарів:

Дописати коментар